Services
287
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-287,bridge-core-2.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-22.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

SERVICES

 • INTERIMMANAGEMENT

  Gericht op continuïteit en tijdelijk waarnemen van een positie. Posities die vaak snel worden ingevuld in geval van (tijdelijke) afwezigheid van iemand die de rol kan vervullen.

 • PROJECTEN

  Projecten gericht op het veranderen van processen en het begeleiden van de organisatie en mensen naar deze nieuwe situatie. Zoals het begeleiden in het ontwikkelen van medewerkers of het aantrekken van nieuw en fris talent!

 • CV & SOLLICITATIEBEGELEIDING

  Hoe schrijf je een CV en een motivatiebrief? Hoe is jouw vindbaarheid? Hoe onderscheidend ben jij op deze arbeidsmarkt? JIJ gaat aan de slag, IK begeleid je hierin!

 • PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

  Iedereen is uniek en heeft zijn eigen leervraag. Tijdens onze gesprekken zullen wij samenwerken aan wat jij wilt, wat jij kunt, wat jij het liefst doet, je leerdoelen en drijfveren!

 • Jongerenprojecten - Young Leaders

  Supercoole jongerenprojecten Voor, door en met jongeren! Ga samen met ons aan de slag om jouw kansen voor werk en opleiding te vergroten én maatschappelijk actief te zijn!

 • CONTACT

  Als je net zo nieuwsgierig bent als ik of als je zin hebt om kennis te maken dan nodig ik je uit om contact met mij op te nemen.