Let it happen! - Claudia Verboom
2655
post-template-default,single,single-post,postid-2655,single-format-standard,bridge-core-3.2.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-30.6.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

Let it happen!

Let it happen!

Omdat ik dankbaar ben voor wat ik heb en mijn liefde, geluk en gezondheid graag wil delen heb ik besloten om dit jaar een dagopbrengst van mijn inkomen te delen met een aantal goede doelen. Bij deze een donatie aan het KWF!

“Ik laat een lampion branden voor iedereen omdat ik vind dat iedereen die ermee te maken heeft of mee te maken heeft gehad een lichtje verdiend!”

Daarnaast de held van Serious Request Tijn gesteund met zijn actie #lakaan. Ontroerd door zijn verhaal gisterenochtend onderweg in de auto kwam ik aan bij mijn opdrachtgever. Ik heb er aan gedacht tijdens het werk maar toen ik gisterenavond even de update bekeek was ik blij verrast met de tussenstand. Inmiddels zijn we een dag verder en hoor ik net dat deze man met zijn actie al een half miljoen heeft opgehaald. Tijn zet hem op en wat een held ben jij!

Zoals elk jaar steun ik ook het Rode Kruis door een plaatje aan te vragen voor Serious Request. Ook dit jaar heb ik weer een plaatje aangevraagd en gedoneerd voor de actie ” Laat ze niet Stikken!”. Dit jaar heb ik Tame Impala aangevraagd met “Let it Happen”. Een mooi voor mij betekenisvol nummer wat staat voor 2016!

Ik wens iedereen hele fijne feestdagen en een fantastisch mooi 2017! Leef, lach en heb lief! Zo houden we de wereld mooi!

[ult_createlink btn_link=”url:http%3A%2F%2Fpwdegids.nl||target:%20_blank” link_hover_style=”Style_6″ text_color=”#1e73be” text_style=”left”]

Geen reactie's

Geef een reactie