De nieuwe opstelling door de ogen van de projectmanager - Claudia Verboom
2736
post-template-default,single,single-post,postid-2736,single-format-standard,bridge-core-3.2.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-30.6.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

De nieuwe opstelling door de ogen van de projectmanager

De nieuwe opstelling door de ogen van de projectmanager

Onlangs werd ik door een van mijn huidige opdrachtgevers gevraagd of ik een stuk wilde schrijven voor het sociaal jaarverslag CRH Bouwmaten.

Ik ben projectmanager voor de strategieverandering DNO, De Nieuwe Opstelling. Ik begeleid managers en medewerkers in deze transitie van proces gestuurd naar klant centraal. Een transformatie naar een verkoopgerichte multichannelorganisatie. Commerciële functies en logistieke functies worden gescheiden, maar deze functies dienen wel als een geheel binnen een vestiging samen te werken, zgn. De Nieuwe Opstelling (DNO).

In deze transformatie worden managers en medewerkers meegenomen door middel van gesprekken onder andere op basis van assessment waar we kijk naar drijfveren, voorkeursrollen, competenties en learning agility.

De Nieuwe Opstelling door de ogen van de projectmanager

Mijn naam is Claudia Verboom en ik ben projectmanager DNO sinds juni 2016. Ik begeleid het implementatieproces van DNO op de vestigingen binnen CRH Bouwmaten. Mijn doel is om de juiste man/vrouw op de juist plek te krijgen, zodat zij zoveel mogelijk energie en plezier uit hun werk kunnen halen! Wat ik hoop te bereiken is dat ieder individu de beste versie van zichzelf wordt en blijft!

Het mooie van De Nieuwe Opstelling binnen CRH Bouwmaten is de aandacht voor de ontwikkeling van medewerkers. CRH Bouwmaten is zich er van bewust dat de organisatie bestaat uit loyale medewerkers die samen het werk doen om de klant te helpen! Ik ben nu ruim een half jaar als projectmanager aan het werk en ik zie ontzettend veel mooie dingen gebeuren in de gehele organisatie.

Tijdens het implementatieproces zie ik mensen veranderen omdat ze naar zichzelf durven te kijken, durven te dromen, durven te erkennen dat ze heel veel mooie kwaliteiten bezitten en ook willen werken aan hun ontwikkelpunten. Mensen die het lef hebben om te veranderen en te gaan voor hun ambitie. Mensen die de complimenten die aan hen gegeven worden horen en nu ook echt ontvangen en er daadwerkelijk iets mee doen.

Het is zo mooi en het geeft zoveel energie om te zien dat de aandacht die deze mensen verdienen echt gegeven wordt en dat er geluisterd wordt naar de medewerkers. Uiteraard is het niet altijd een gemakkelijke weg en voor sommige mensen zijn er obstakels te overwinnen. Het is belangrijk dat ieder op zijn of haar manier bereid is deze weg in te gaan en te komen waar ze willen. In sommige gevallen zelfs nog verder dan ze zelf voor mogelijk hadden gehouden!

Claudia Verboom – Projectmanager DNO binnen CRH Bouwmaten

[ult_createlink title=”Bron: sociaal jaarverslag CRH Bouwmaten ” btn_link=”||target:%20_blank|” link_hover_style=”Style_6″ text_color=”#1e73be” text_style=”left”]
Geen reactie's

Geef een reactie